Де їсти м'ясо у краба?

Краб їстівний не весь. Смачне біле м'ясо знаходиться у ногах, клешнях та в місці приєднання ніг до панциря. Кількість та якість видобутого м'яса залежить від розміру краба, сезону та часу линьки.Jul 31, 2008

Троянда – цим витонченим терміном називається «плечо» краба, область кріплення кінцівок до тулуба, тут міститься найбільш ніжне м'ясо світло-кремового або білого кольору із прожилками.

Найсмачніше м'ясо міститься в ногах (фалангах), клешнях та місцях, де кінцівки з'єднуються з тілом. Воно приємне, солодкуватий, має структуру товстих щільних волокон, які можна порівняти з макаронами. Якщо купити такого краба цілком, тобто шанс спробувати його ікру.

М'яке тіло краба покрите твердими коричнево-червоним панциром з гострими колючими шипами. У їжу йде черевце і кінцівки (клешні) з сіруватим драглистим м'ясом, яке після варіння стає білим, ніжним, волокнистим і зберігає неповторний запах моря.

Related Post

Як правильно зібрати кал у пробірку?Як правильно зібрати кал у пробірку?

Кал беруть переважно із середньої порції спеціальною ложечкою, вмонтованою в кришку стерильного контейнера, у кількості не більше 1/3 від об’єму контейнера. Не наповнюйте контейнер доверху. Ретельно закрийте кришку. Термін і