Приблизно 280-300°C.
При виборі тандира слід звернути увагу на товщину стін. Для малих тандирів вона має бути не менше 3,5 см і не менше 4,5 см для великих. В іншому випадку тандир не досягне потрібної теплоємності і швидко охолоне. Також при виборі тандира слід врахувати, яку компанію він буде розрахований.
У мангалі та грилі м'ясо швидше втрачає соковитість, за рахунок більш тривалого перебування над вугіллям. У Тандирі соковитість страви зберігається через скорочений час температурного впливу та оптимального термічного режиму у будь-якій точці всередині тандира. Тандир готує корисну їжу.
Тандир – це східна керамічна піч у формі великого глечика, яка виготовлена із екологічно чистої шамотної глини. Тандир призначений для приготування страв з м'яса, птиці, риби, овочів, та навіть хлібобулочних виробів, а також для приготування перших страв та плову.
Тандир – це східна керамічна піч у формі великого глечика, яка виготовлена із екологічно чистої шамотної глини. Тандир призначений для приготування страв з м'яса, птиці, риби, овочів, та навіть хлібобулочних виробів, а також для приготування перших страв та плову.
1 Чи можна залишати тандир під дощем? 2 Чи можна тандир топити брикетами? 3 Чому тандир швидко остигає? 4 Скільки часу потрібно топити тандир? 5 Чи можна зберігати на вулиці тандир?